Over ons

Karaokesetverhuur.nl is opgericht in 2007 en heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van karaoke en in de verhuurbranche. Vele bedrijven en particulieren door heel Nederland gingen u voor. Door een centrale ligging in Barneveld zijn wij vrij makkelijk te bereiken en ook de randstad is voor ons makkelijk en snel bereikbaar.

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders van karaoke, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij ons kunnen onderscheiden door de flexibiliteit, service en kwaliteit. Zeker bij het huren van een complete professionele karaoke inclusief levering en installatie hoeft u zelf helemaal nergens meer naar om te kijken.

Karaokesetverhuur.nl is onderdeel van Uniek Totaal. Dit bedrijf richt zich op de verhuur van complete karaoke-sets en videozuilen. De videozuilen worden sinds 2014 aangeboden via www.magikwatzeggen.nl en worden ingezet als video- of fotogastenboek voor bruiloften, feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsfeesten.

Door de jaren heen hebben wij al veel bedrijven mogen bedienen. Hieronder vindt u een selectie van de bedrijven die u voor gingen.

Deze klanten gingen u voor

Huur een karaokeset voor uw zakelijke jubileum of feestelijke bijeenkomst.